Estimats amics,

dijous 8 de maig inauguro a l´Espai Volart 2 a la part de baix l´exposicició “Cycle” presento per primera vegada a Barcelona la serie al complet Cuerpos de luz y dues fotografies de la serie Nocturna acompanyades d´una petita escultura de la serie Preludio fetes expressament per l´espai Volart 2.
Amb fa il·lució compartir aquest dia amb tots vosaltres desprès de 10 anys de la primera exposició l´Espai Volart “Sin Fin”.

Una forta abraçada.

 

Queridos amigos,

el jueves 8 de mayo inauguro en el Espai Volart 2 la exposicición “Cycle” donde presento por primera vez en Barcelona la serie al completo Cuerpos de luz y dos fotografías de la serie Nocturna acompañadas de una pequeña escultura de la serie Preludio hechas expresamente para el espacio Volart 2.

Con ilusión espero compartir este día con todos vosotros después de 10 años de la primera exposición en Espai Volart “Sin Fin”.

Un fuerte abrazo.

 

Dear friends,

Opening of the exhibition: “Cycle” – on Thursday, May 8, 2014, in the Espai Volart 2.

I will present for the first time in Barcelona the full series, named Cuerpos de luz, and two photos of the series Nocturna, together with a small sculpture of the series Prelude ​​which has been specially realized for the Espai Volart 2.

Looking forward to sharing this day with you all, 10 years after the very first exhibition in the Espai Volart: “Sin Fin”,

With my best regards

FUNDACIÓ VILA CASAS

general vila 10 copie

10 anys més tard, Vieta exposa de nou a la Fundació amb un treball inèdit

Mayte Vieta (Blanes, 1971), artista multidisciplinària de presència internacional, exposa de nou ―recordem l’exposició celebrada a l’Espai Volart l’any 2004, sota el títol Sin fin― al carrer d’Ausiàs Marc amb la instal·lació Cycle. Composada per 7 treballs fotogràfics de la sèrie Cuerpos de luz (concebuda l’any 2009 i exhibida ara per primera vegada a Barcelona) i 2 obres de la sèrie Nocturna que, junt amb l’escultura Preludio, han estat produïdes per a la present exposició. Cycle al·ludeix als estadis pels quals fluctua la nostra existència; els records, els sentiments i les sensacions es fusionen en un tot que resta embolcallat en una melangia inquietant. El silenci, la contemplació i la introspecció d’un temps que esdevé fugaç a la nostra inherent condició temporal possibiliten a l’artista copsar l’instant, a fi de perpetuar la nostra memòria.

CATALOG MAYTE VIETA CYCLE 2014

Article Butxaca.com

Article El Periódico de Catalunya

Article El Punt Avui

Article La Vanguardia